Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabilinden örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak yürekin, henüz yapı tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Bir öteki şgeri ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir ağırlık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir tomar olmaması gerekir.

Hiç kuşku namevcut ki yangın felaketi, yıl süresince kişi yitirilmesine sebep olan en mefret etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey kısaca bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem de emtia yitirilmesine münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile koca mimarida olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında yaşama ve esrar kaybı peşış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın kapısı montajı büsbütün profesyonel şekilde dokumalması müstelzim ve imalatta kabahatsiz şekilde ortaya çıkan üründe pot binalmaması gereken bir işlemdir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapısı ivedili çıkış karınin kullanılacaksa o zaman gerekli koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu tavır çalma vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağırbaşlı anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile sahip olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kabil durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı ciğerin elverişli konumda olur.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda Yangın Merdiveni Kapısı bir pim mekanizması ile kolayca açılması esenlanabilir.

Not: Haberde adı sabık şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik geçmek, projenize iyi boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı elde etmek ciğerin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Report this wiki page